Stiri

Accident pe DN 1, intre două autoutilitare.

Accident rutier pe DN 1 intre doua autoutilitare (TIR-uri) , iesire din Vladeni către Brasov . În urma producerii accidentului rutier au rezultat doua victime, respectiv un bărbat, în vârstă de 44 ani, incarcerat, cadrele medicale efectuează manevrele de resuscitare. A doua victima este constienta si i-se acorda asistenta medicala la fata locului. La testarea celui de-al doilea conducător auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0. În urma impactului marfa ambelor TIR-uri s-a împrăștiat pe carosabil, fiind surprins și un autoturism care circula regulamentar. Din fericire, în autoturism nu sunt persoane rănite.

Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii accidentului rutier. Traficul este blocat. La fata locului s-au deplasat o autospeciala pentru descarcerare, o autospeciala cu apa si spuma, 2 echipaje SMURD, o ambulanta SAJ.

Update:

„Barbatul in vârstă de 44 de ani, a fost scos din stopul cardio respirator de catre personalul medical, stabilizat si transportat la Spitalul Judetean Brasov.

Acesta a suferit un traumatism cranio cerebral sever, amputatie membrul superior stang și fractura cu deplasare la membrul superior drept.” – Ciprian Sfreja, ISU BV

info ISU BV – IPJ BV

#Info1TV #VIDEO #Accident #Vlădeni #Brașov #TIR #Victime

Inapoi