Stiri

Campanie de colectare a deșeurilor electrice în municipiul Brașov

252
În perioada 13-14 mai, Asociația ECOTIC în parteneriat cu Primăria Municipiului Brașov, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară ISO Mediu şi Eco Civica Center organizează campania de conștientizare și colectare “Brașov Reciclează”, îndemnând cetățenii să predea corect spre reciclare deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE).
Brașovenii sunt invitați să predea în mod responsabil deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE) și să viziteze Caravana ECOTIC pentru a afla mai multe informații despre colectarea și reciclarea corectă a acestora. Fiecare persoană care va preda deșeuri electrice de dimensiuni mici și medii va fi înscrisă la tombola cu premii, iar cei care predau deșeuri electrice voluminoase vor fi premiați garantat.
În oraș vor fi 16 puncte de colectare, la care vor putea aduce și preda spre reciclare deșeuri de echipamente electrice, asigurându‑se astfel că acestea vor fi reciclate în mod corect.

Totodată, între 11 și 14 mai 2023, brașovenii pot vizita în mod gratuit Caravana ECOTIC, muzeu mobil al deșeurilor electrice, care se va afla în parcarea Mall-ului Coresi Shopping Resort. Programul de vizitare este: 11- 12 mai 12:00 – 18:00, 13-14 mai 10:00 – 18:00.

Inapoi