Evenimente

VIDEO – Tânărul își cere iubita de soție într-un mod neașteptat la petrecerea de 8 Martie

Tânărul a cerut-o de soție chiar la petrecerea de 8 Martie! Cum s-a întâmplat, nici ea nu și-a dat seama ce va urma!

Publicată de Codlea-Info.ro pe Joi, 9 martie 2023

De 8 Martie, în timp ce se aflau la petrecerea organizată pentru a sărbători Ziua Femeii, un tânăr a decis să facă un gest neașteptat pentru iubita lui. Înainte ca ea să realizeze ce se întâmplă, bărbatul i-a cerut mâna în căsătorie.

Potrivit martorilor, atmosfera era una plină de veselie și toți cei prezenți se distrau de minune. În acel moment, tânărul a îngenuncheat în fața iubitei lui și a făcut-o să își țină respirația câteva secunde. Cu o voce tremurândă, a spus: „Te iubesc enorm și nu îmi pot imagina viața fără tine. Vrei să fii soția mea?”

La început, fata a fost atât de surprinsă încât nu a reușit să rostească nicio vorbă. Cu toate acestea, când și-a revenit, i-a răspuns afirmativ și cei doi s-au îmbrățișat sub privirile emoționate ale prietenilor lor.

Petrecerea s-a transformat astfel într-un moment memorabil pentru cuplul tânăr și pentru toți cei prezenți. Cei doi au fost felicitați de toată lumea, iar prietenii lor i-au asigurat că îi vor fi alături în toate momentele importante din viața lor

Inapoi