Stiri

Colegiul Național „Johannes Honterus” obține 4 medalii la ESSF (Campionatul European de Sport Școlar) în Belgrad🇷🇸

863

Eleva Hermel Sestacova Myriam, antrenată de profesorul de educație fizică Petre Cătălin, a reușit să obțină rezultate remarcabile pentru România la acest eveniment. Competiția desfășurată în capitala Serbiei a adus performanțe deosebite pentru sportiva noastră.

Cu mândrie și determinare, Hermel Sestacova Myriam a reușit să cucerească podiumul în mai multe probe de karate, aducând acasă nu mai puțin de 4 medalii. Performanțele obținute de eleva noastră sunt următoarele:

🥈 Locul 2 la Kata
🥉 Locul 3 la Kumite
🥇 Locul 1 la Shobu Ippon Kumite
🥈 Locul 2 la Enbu Mixt (împreună cu Ungureanu Robert – Karate Cugir)

Aceste rezultate excepționale sunt rodul pregătirii intense și talentului innăscut al tinerei karateka. În egală măsură, meritul aparține și profesorului său de educație fizică, Petre Cătălin, care a dedicat mult timp și efort pentru a o pregăti pe Hermel în vederea acestui campionat european.

În numele întregii comunități dorim să mulțumim celor care au susținut-o și încurajat-o pe Hermel Sestacova. Sprijinul vostru a fost esențial în obținerea acestor rezultate remarcabile.

De asemenea, dorim să menționăm importanța echipelor care i-au fost alături în pregătirea pentru acest campionat. Fudokan Romania și EnergyFit Karate Brașov au avut un rol esențial în dezvoltarea talentului și în pregătirea sportivei.

Felicitări Hermel Sestacova Myriam pentru aceste performanțe de excepție!

#karate #sportșcolar #performanță #medalii #campionateuropene #JohannesHonterus

 

Inapoi