Evenimente

Corul Unison din Brașov, Cel Mai Bun Cor de Copii din Europa! 🏆🎶

3.7K

O realizare impresionantă pentru Corul Unison din Brașov, au câștigat titlul de „Cel Mai Bun Cor de Copii din Europa” la Competiția Corală Internațională Chorus Inside, desfășurată în Croația în 2023. ❤️

👏 Felicitări părinților pentru sprijinul în proiectele artistice și muzicale ale copiilor lor, felicitări speciale echipei Unison, inclusiv lui Ella Dragușin, Laura Dragomir, Doamnei Dr. Marcela Cantor și lui Constantin Marin, pentru implicarea lor si sustinerea copiilor spre acest succes excepțional.

Corul Unison a câștigat MARELE PREMIU AL FESTIVALULUI, Grand Prix pentru Cel Mai Bun Cor de Copii din Europa. O realizare care umple de mândrie comunitatea orașului Brașov.

„Cu bucurie, aducem trofeul acasă în România, la Brașov, iar acest triumf nu este doar al corului, ci și al comunității noastre care a susținut și aplaudat fiecare notă muzicală.”

Maestrul George Dumitrașcu, cu mâna sa talentată și pasionată, a fost motorul succesului excepțional al Corului Unison. Sub îndrumarea sa, corul a strălucit în Competiția Corală Internațională Chorus Inside din Croația 2023!

Aducând muzica la viață și inspirând tinerii spre frumose realizari artistice, maestrul Dumitrașcu a jucat un rol crucial în formarea acestui grup de talente. Felicitări pentru călăuzirea lor spre succes și pentru contribuția adusă la adjudecarea MARELUI PREMIU AL FESTIVALULUI, Grand Prix pentru Cel Mai Bun Cor de Copii din Europa!! 🌟🎶 #Unison #MarelePremiu #Croația #GeorgeDumitrașcu #MaestruDirijor #CorulUnison

Inapoi