Stiri

Festivalul Studențesc Național de Folclor, la Sala Patria. Intrarea este liberă!

321
Vineri,  22 seotembrie, de la ora 18.00, se va desfășura cea de a XVI-a ediție a Festivalului Studențesc Național de Folclor, un eveniment spectaculos ce va avea loc la sala Patria din Brașov! Organizat de Casa de Cultură a Studenților Brașov, acest festival este o celebrare a tradițiilor noastre culturale și a talentului tinerilor artiști.
 Intrarea este liberă, dar locurile sunt limitate, iar organizatorii  vă îndemnă să veniți din timp pentru a vă asigura un loc în acest spectacol minunat. Pe scenă, vor fi  talentații membri ai Ansamblului Folcloric Studențesc „Junii Brașovului”, acompaniați de orchestra „Plaiuri Transilvane”.

Invitați speciali pentru această ediție includ nume de prestigiu în lumea folclorului românesc: Mariana Deac, Adina Roșca și Cătălin Doinaș, care vor aduce o notă unică de frumusețe și autenticitate acestui eveniment.

„Participand la Festivalul Studențesc Național de Folclor, veți avea ocazia de a vă bucura de cântece tradiționale, dansuri captivante și momente de neuitat din cultura noastră. Este o oportunitate de a vă conecta cu rădăcinile noastre și de a vă bucura de frumusețea folclorului românesc”, se arata in comunicarea facuta de organizatori.
Inapoi