Timp liber

LD Maria, showroom și atelier de rochii de mireasă, de seară și cocktail, croite pe comandă!

360

Indiferent că îți place modelul sau vrei să participi la crearea acestuia după propriile idei, cei mai buni designeri și creatori de la LD Maria îți pot îndeplini visul de a fi la evenimentul dorit într-o rochie elegantă, exclusivistă.

Odată cu debutul sezonului de evenimente, dar și în viața de zi cu zi, femeile se lovesc de problema căutării ținutelor de ocazie calitative, elegante și în tendințe, care să le evidențieze frumusețea unică. Filozofia LD Maria este simplă: Fiecare femeie poate fi cea mai bună versiune a ei, atunci când își dă voie să strălucească!

Întâlnind frecvent această problemă în viețile lor personale, creatoarele din spatele brandului au conturat acest concept de atelier și showroom pentru rochii croite la comandă, în orașul în care locuiesc, inaugurând și un magazin fizic, unde clientele pot efectua programări pentru sesiuni de consultanță, dar și retușuri personalizate, în atelierul propriu al brandului.

De la rochii de mireasă, rochii de seară sau rochii cocktail, până la ținute office, LD Maria oferă o selecție variată de modele disponibile atât online cât și în locația din Brașov, care pot fi croite după măsurătorile exacte ale fiecărei doamne sau domnișoare.

LD Maria vă invită să descoperiți o lume a rafinamentului, unde puterea, încrederea și eleganța unică a fiecărei femei este celebrată prin modă.

Rochiile, costumele și salopetele LD Maria sunt disponibile online, pe site-ul oficial https://ld-maria.ro și în showroom-ul din Brașov, pe Strada Prundului, numărul 5.

Inapoi