Stiri

„Și te iubesc așa cum ai tăcea o rugăciune”, joi, la Centrul Cultural Reduta

567

Scriitoarea Alexandra Svet, originară din Brașov, și regizorul aromân de succes, Toma Enache, vă invită joi, 26 octombrie, la Centrul Cultural Reduta, la un spectacol de poezie, imagine, muzica și balet, „Și te iubesc așa cum ai tăcea o rugăciune”.

Spectacolul este în regia lui Toma Enache și este organizat de La Steaua Film Studios și de Floarea din asfalt.

Toma Enache, autor al mai multor volume de versuri, va recita din ultimul volum publicat: “Infectati de iubire”.

Alexandra Svet este autoare a volumelor “Floarea din asfalt”, “Sa ma întorc Acasa”, “ Și te iubesc așa cum ai tăcea o rugăciune”, colaboratoare a revistei Q Magazine
De origine aromân, regizorul Toma Enache este autor al unor filme independente cu mare succes de public și premiate internațional, precum NU SUNT FAIMOS, DAR SUNT AROMÂN (primul film vorbit în aromână, lansat în 2013) și ÎNTRE CHIN ȘI AMIN (primul film despre ororile Experimentului Pitești, lansat în 2019, cu peste 50 de premii internaționale).

Ambele filme pot fi vizionate în prezent pe platforma Netflix.

În spectacolul de la Centrul Cultural Reduta, regizorul Toma Enache a îmbinat fragmente din textele sale si ale Alexandrei Svet într-o poveste inedită de dragoste, pe care o vor interpreta chiar autorii, acompaniati la pian de Dragoș Saliu și la violoncel, de Valentin Simion. Proiecțiile sunt făcute de Iulia Cutova.

Intrarea se face pe baza de donatie.

Puteti sa va inregistrati pentru a participa aici:

https://www.eventbrite.co.uk/e/si-te-iubesc-asa-cum-ai-tacea-o-rugaciune-tickets-739348660747?aff=oddtdtcreator

Inapoi