Stiri

Tineri prinși de Poliția Locală, băuți și drogați, în parcuri din Brașov

535

În aceeași seară, în jurul orelor 2230 , 4 persoane au fost surprinse  pe Str. Mierlei din cartierul Astra, în timp ce fumau și consumau băuturi alcoolice în incinta locului de joacă nr. 47, tulburând liniștea publică prin strigăte și larmă.

„În urma acțiunilor concentrate din noaptea de 26/27 iulie 2022, în care au fost vizate parcurile și locurile de joacă din Centrul Civic și cartierele Tractorul și Astra, polițiștii locali din cadrul Biroului Acțiuni Operative – Monitorizare Școli au legitimat 15 persoane și au întocmit 7 procese-verbale de contravenție, la 6 dintre acestea aplicându-se concursul de contravenții. Valoarea sancțiunilor aplicate pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 61/ 1991 R pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice și ale Legii nr. 349/ 2002 pentru prevenirea şi combaterea efectelor consumului produselor din tutun, s-a ridicat la suma de 6500 lei.

 

Precizăm că Poliția Locală Brașov va continua să desfășoare acest tip de acțiuni pe toată durata verii. Totodată, facem apel către cetățeni să sesizeze, la telefon 0268/ 954, faptele de natură antisocială din parcuri, locuri de joacă, promenade și proximitatea acestora, precum și oricare alte aspecte din sfera de competență a Poliției Locale. În urma sesizărilor, patrulele și echipajele de polițiști locali se vor implica, în cel mai scurt timp posibil, în identificarea și sancționarea făptuitorilor, conform atribuțiilor.”, a transmis Poliţia Locală Braşov.

 

Inapoi