Evenimente

VIDEO – „O noapte furtunoasă” – inspirată de atmosfera „Peaky Blinders” la Reduta, Brașov!

Luna martie, luna mărțișorului, vine cu cadoul perfect – două ore la teatru în prezenta persoanei dragi, la piesa „O noapte furtunoasă”, care se joacă la Sala Reduta din Brașov. Această montare deosebită, inspirată de atmosfera „Peaky Blinders”, aduce în fața publicului unii dintre cei mai iubiți artiști și se dorește a fi o punte între generații. Spectatorii vor găsi în caietul program autografele actorilor pe fotografii personalizate și, de asemenea, prin codul QR, vor avea acces la materiale video din spectacol și acces la informații despre celelalte spectacole.

Primul spectacol programat în data de 28 martie, la ora 19:30, este SOLD OUT, așadar, în aceeași zi, se mai adaugă încă o reprezentație la ora 17:00, la cererea publicului. Recomandarea noastră este să vă grăbiți în achiziționarea ultimelor bilete rămase, deoarece Compania de teatru Concordia ne aduce o montare cu adevărat de excepție, „O noapte furtunoasă” demistificată și interpretată într-o cheie modernă, la granița dintre teatru și film, dar păstrând intact textul lui Nenea Iancu. Această variantă ne permite să intrăm adânc în ițele amoroase încâlcite din spatele poveștii pe care o știm cu toții. Dar cât de bine o știm?

Cât de sigur Jupân Dumitrache este orbit de gelozie? Ce legături mai există între Nenea Nae și Veta? Răspunsurile le veți descoperi numai abandonându-vă complet în această propunere, petrecând cu noi o noapte într-adevăr furtunoasă, în care sigur, totul se termină cu bine.

Spectacolul este recomandat și adolescenților fiind un titlu din programa școlară și poate fi un eveniment pentru „Săptămâna altfel” sau „Săptămâna verde” la școală.

Biletele se găsesc la casa de bilete de la Sala Patria sau pe www.spectacolebrasov.ro și, de asemenea, pe platforma Ticketstore.ro.

Personajele/distribuția:

  • Jupan Dumitrache: Aurelian Temișan
  • Nae Ipingescu: Ovidiu Cuncea
  • Chiriac: Adrian Nartea
  • Spiridon: Radu Stefan Bănică
  • Rica Venturiano: Cosmin Vijeu
  • Veta: Monica Davidescu
  • Zita: Monica Odagiu

Regia: Alexandru Nagy Scenografia: Gabi Albu, Delia Ghizdavet, Costumele: Ellida Toma, Light design: Alin Popa, Sound Design: Dani Ionescu, Foto: Horia Stan

Este o oportunitate unică de a petrece o seară specială alături de persoana iubită și de a experimenta atmosfera vibrantă a teatrului într-o montare modernă și captivantă. Nu ratați această ocazie de a vă bucura de artă și de a vă crea amintiri de neuitat.

#martisor #teatru #spectacol #brasov #onoaptefurtunoasa #artiști #montare #PeakyBlinders #autografe #codQR #bilete #companiedeteatru #AurelianTemisan #teatrusiarte #saptamanaaltfel #adolescenti #companieindependenta #divortulanului #eutecreddartumaminti #concerte #orchestrasimfonica #cardinalshoworchestra #evenimente #public #cultura

 

 

Inapoi