Stiri

A opta olimpiadă de iarnă a firmelor, la Brașov

832

Cea mai mare competiţie pentru sportul de iarnă de amatori, Winter Corporate Games, desfășurată în 28 țări de pe cele 5 continente, care programează întreceri la 19 sporturi anul acesta, se desfăşoară în perioada 31 ianuarie – 2 februarie, în Brașov și Poiana Brașov.
Sunt implicați peste 60 de arbitri , voluntari și oficiali, și așteptăm 1500 de corporatiști din 40 de firme, majoritatea din Brașov, dar și delegații din București, Timișoara, iași, Galați, Sibiu, Cluj, Lugoj precum și o puternică echipa de tenis de masă dinMarea
Britanie. Competiţiile încep sâmbată 31 ianuariedimineaţa cu întrecerile la fotbal, baschet în 5 mixt dar și în 3 masculin, volei pe zăpadă,bowling, biliard, alergare montană 10 km, şah, tenis de masă, badminton. şi desigur schi slalom, super G, snowboard dar și schi de tură.
Duminică continuăm cu sanie, snow tubing, baschet în 3 mixt și finalele la fotbal si catchball.
În cele două zile de întreceri, cei mai buni sportivi ai celor 40 de companii înscrise în competiţie se vor lupta pentru a cuceri cele 300 de medalii puse în joc.
Firmele cu cele mai bune rezultate vor fi premiate cu Trofeele Corporate Games, celebrând victoria spiritului de echipă.
Pe scurt, competiţia Winter Corporate Games înseamnă :
 19 sporturi
 71 de competiţii (simplu, dublu etc)
 60 de firme, companii şi multinaţionale
 1.500 participanţi
 55 arbitrii şi voluntari
 600 medalii
 28 trofee
În plus faţă de întrecerile sportive,Winter Corporate Games organizează și un concurs pentru copii la schi pe Pârtia Bradul, sâmbătă 1 februarie de la ora 17.00.

Inapoi