Stiri

Accident mortal la Codlea!

12.7K

Un bărbat a decedat după ce s-a aruncat din autocar, aflat în mers, pe DN1, la intrare spre municipiul Codlea.

Acesta avea 41 de ani și se afla într-un autocar care făcea curse regulate Spania-România. Potrivit martorilor, bărbatul s-ar fi aruncat din autocar pe șosea deschizând ieșirea de urgență din spate.

În autocar se aflau pasageri care veneau din Spania și mergeau către București. Din spusele unui martor care a văzut întregul incident, bărbatul s-ar fi dezbracat la bustul gol, ar fi ajuns în dreptul ieșirii din spate a autocarului, ar fi spus că ar vrea să fumeze o țigară și într-o fracțiune de secundă ar fi recurs la gestul șocant de a se arunca din autovehicul.

,,Cred că avea probleme psihice, se afla și într-o stare avansată de ebrietate. Înainte de a se arunca din autocar, a mers chiar până la șofer să îl întrebe de biletele de călătorie. Eu cred că el se urcase în autocarul greșit. Spunea că vrea să ajungă la Bârlad” a declarat un alt martor pentru info1tv.

,,Echipajul medical ajuns la fața locului a constatat decesul persoanei.  Cadavrul a fost ridicat și transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Brașov în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor reale ale decesului. Polițiștii vor continua cercetările pentru a stabili cauzele și împrejurările producerii accidentului” a declarat pentru info1tv, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, agent de poliție Nadia Olaru.

Bărbatul se urcase în autocar, din Arad, împreună cu soția lui.

Inapoi