Stiri

Agenți economici din două centre comerciale sancționați de Poliția Locală

579

Polițiștii locali din cadrul Biroului Protecția Mediului și Activități Comerciale au efectuat controale, în perioada 12.04.2022 – 15.04.2022, la mai mulți comercianți, persoane fizice și juridice, care își desfășoară activitatea în incinta Complexului comercial Shopron și a Complexului comercial La Strada Concept-Street Mall din cartierul Bartolomeu.

Polițiștii locali au verificat 25 de agenți economici și i-au sancționat pe 13 dintre aceștia pentru nerespectarea prevederilor OG nr.99/2000 republicată, privind comercializarea produselor și serviciilor de piață. Totalul amenzilor aplicate comercianților pentru lipsa acordului/ autorizației de funcționare s-a ridicat la suma de 4700 lei, iar ca măsură complementară a fost dispusă suspendarea activității comerciale până la data autorizării.

Le reamintim agenților economici faptul că, ulterior înregistrării la Oficiul Registrului Comerțului și obținerii certificatului de înregistrare conținând codul unic de înregistrare sau, după caz, la data eliberării certificatului de înscriere de mențiuni sau înainte de începerea unei activități care necesită autorizare, aceștia au obligația de a solicita și obține autorizația/ acordul de funcționare.

Polițiștii locali din cadrul  Biroului Protecția Mediului și Activități Comerciale  vor continua verificările în toate zonele comerciale din municipiul Brașov.

Compartiment Secretariat – Relații Publice

                                                                                                                               Purtător de cuvânt

Ion Oana-Mădălina

Inapoi