Stiri

Așchia nu sare departe de trunchi. Dosare penale pentru un tată și un fiu, în urma unui control de rutină al agenților de la Rutieră

755

Un tată în vârstă de 52 de ani și fiul său de 22 ani s-au ales cu dosar penal, după ce la un control de rutină al agenților de la rutieră, aceștia au descoperit nereguli mari în ambele mașini, conduse de cei doi. Astfel, în urma testării cu aparatul etilotest, s-a demonstrat că tatăl conducea una dinte mașini sub influența alcoolului, având o alcoolemie de de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, în vreme ce fiul său, conducea a doua mașină, fără a avea permis de conducere.

Reprezentanții IPJ au declarat că pe numele celor doi s-a întocmit dosar penal. „În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută și pedepsită de art. 335, alin. (1) și (3) și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, au declarat reprezentanții IPJ Brașov.

Inapoi