Evenimente

Asociația Harta Viselor Aduce Bucurie și Speranță

478
„Vorba conform căreia “în tot răul este și un bine” se adeverește și în cazul Hărții Viselor.
Mâna ruptă a lui Andrei, fiul Carminei, pe atunci în vârstă de 13 ani, reprezintă momentul începutului “a ceva” ce va aduce bucurie, lumină, spijin, ajutor pentru mulți adulți și copii. Un “ceva” ce va fi plin de culoare, de viață, de elan, de susținere, de cooperare.
HARTA VISELOR

DATA: 2017 vara

LOCUL: maternitatea “Terasa AHA” Brașov PĂRINȚI: Oana Guranda, Carmina Puia, Olimpia Gherasim și Annemarie Abraham Aldulea din 2021
NOTA APGAR: 10 GREUTATE: în permanetă creștere”

Această experiență a evoluat într-un proiect care aduce bucurie, lumină și sprijin, atât pentru adulți, cât și pentru copii. De la debut, Asociația Harta Viselor a devenit un „ceva” plin de culoare, viață, elan, susținere și cooperare.

La recenta ediție a proiectului „Picturi Desenate pe Pereți”, desfășurată la școala 31 din Brașov, peste 125 de voluntari au luat parte. Timp de două zile, echipa diversificată, formată din elevi talentați de la liceul de Artă, arhitecți, designeri și voluntari cu darul desenului, a lucrat asiduu pentru a da viață pereților școlii, întinzându-se pe cele două etaje și mansardă.

Voluntarii, cu vârste cuprinse între 10 și 80 de ani, au umplut contururile cu pasiune și devotament. Materialele necesare au fost oferite de Asociația Harta Viselor, sprijinite de donații sau formularele 230. De-a lungul celor 39 de ediții, instituțiile beneficiare au inclus Spitalul de Copii Brașov, Spitalul de Copii Codlea, Azilul de Bătrâni din Noua, școli și grădinițe din întregul județ.

Asociația Harta Viselor se bucură de diversitate și nu are afiliații politice, iar participanții, chiar dacă au, vin de mulți ani, devenind prieteni adevărați. Pentru mai multe informații și imagini, puteți accesa pagina de Facebook a Asociației Harta Viselor.

Felicitări Asociația Harta Viselor! O echipă minunată care aduce împreună Comunitatea într-un Univers Plin de Culoare și Speranță!

Inapoi