Stiri

Au început înscrierile pentru Bacalaureat. Ministerul Educației a pasat responsabilitatea.

437

Calendarul înscrierilor pentru examenul de Bacalaureat 2023 a rămas neschimbat, deși în școli este grevă generală de 7 zile și în unele unități de învățământ întreg personalul nu lucrează. Candidații se pot înscrie începând de luni, 29 mai, iar “directorii unităților de învățământ care pot asigura resursa umană necesară acestui tip de activitate vor comunica părinților și elevilor toate aspectele necesare pentru realizarea înscrierii”, anunță ministerul Educației, într-o informare de presă transmisă jurnaliștilor.

De asemenea,  calendarul pentru admiterea la liceu 2023 a fost modificat. Termenul contestațiilor la probele de aptitudini și de limbă străină a fost decalat.

Ministerul Educației le transmitea săptămâna trecută directorilor de școli “care pot asigura resursa umană necesară” pentru înscrierea candidaților la examenul de Bacalaureat să le comunice “părinților și elevilor toate aspectele necesare pentru realizarea înscrierii”.

Sunt însă școli unde întreg personalul școlar și nedidactic și auxiliar este în grevă și nu se desfășoară nici un fel de activitate, anunță liderii de sindicat.

Sursa:edupedu.ro

Inapoi