Stiri

Brasov – eveniment de business networking organizat de Just BNI

699

Evenimentul de business networking organizat de Just BNI repoziționează Brașovul ca nucleu important de Business din centrul țării

 

Peste 100 de antreprenori locali, dar și din alte orașe, participă la Evenimentul de business networking organizat de Just BNI – cel mai important eveniment de business networking din zona Centru, din această toamnă. Evenimentul are loc în 24 noiembrie 2022, la Hotel Qosmo Brașov, începând cu ora 17:30, iar înscrierile sunt încă deschise.

Întâlnirile de business networking sunt cruciale pentru dezvoltarea afacerii sau pentru a ajuta firmele să intre în legătură cu clienții și furnizorii potriviți. Conform Hubspot, 95% dintre profesioniști sunt convinși că acest mod de comunicare față în față este vital pentru afaceri solide pe termen lung. Rata de succes pentru încheierea unei afaceri noi este cea mai ridicată pentru întâlnirile în persoană: de 40%, conform aceleiași surse. Întâlnirile față în față sunt cea mai bună modalitate de a stabili relații de afaceri mai puternice, pe termen lung. Conform unui studiu efectuat de GreatBusinessSchools în 2021, întâlnirile de business face to face sunt eficiente deoarece ne permit să construim relații de afaceri mai puternice și mai semnificative (85%)*.

Antreprenori din Brașov și împrejurimi, directori comerciali ai companiilor naționale sau internaționale din zona Brașovului, interesați de parteneriate noi de business și de creșterea afacerilor pe care le reprezintă, și-au anunțat prezența la eveniment. 

Organizatorul evenimentului, BNI – Business Networking International, cea mai mare rețea de business networking din lume, prin grupul curajos de antreprenori Just BNI Brașov, și-a propus repoziționarea Brașovului ca nucleu important de business în centrul țării

Evenimentul va fi deschis de dna. Manuela Voicilă, Director Național BNI România, și are loc în contextul apropiatei inaugurări a Aeroportului Internațional Ghimbav, care reprezintă o nouă fereastră de oportunități de business pentru zona Brașovului. Toate acestea vor fi dezbătute și explorate în cadrul panelului de discuții „Perspective de dezvoltare a mediului de business din Brașov”, la care va participa Președintele Consiliul Județean Brașov, dl. Adrian Veștea și dl. Alexandru Anghel – Director al Regiei Autonome Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav şi Preşedinte al Consiliului de Administraţie al Autorităţii Aeronautice Civile Române (AACR). 

Al doilea panel de discuții cu subiectul „Creștem comunități educate și sănătoase” îi va provoca la discuții atât pe Directorul Executiv A.J.O.F.M. Brașov – dna. Liliana Dragomir, pe dna. Angelica Moga – Fondator și Manager Școala Waldorf Sophia Brașov și pe dna. Oana Toader – Senior Fundraiser HOSPICE Casa Speranței. Vom explora legătura dintre educație, antreprenoriat și incluziune socială și profesională din puncte de vedere educaționale diferite.

„Deși nu este primul eveniment de business networking organizat de către Just BNI Brașov, acesta este primul sub acest format. Pe lângă sesiuni de networking formale și informale, vom pune sub lupă oportunități, idei de dezvoltare și parteneriate posibile pentru ca Brașovul să (re)devină un nucleu care să genereze afaceri sănătoase, care susțin dezvoltarea organică a zonei. Toate – într-o atmosferă pozitivă, rafinată, cu cină de inspirație franceză și vinuri selecte. Știm cu toții că trecem prin această perioadă plină de provocări, însă atunci când construim împreună, putem crește împreună. Vă așteptăm la eveniment! ” a declarat dna. Viorica Gros, președintele în exercițiu al Just BNI Brașov. 

Înscrierile la eveniment se pot face până în data de 24 noiembrie, orele 12.00. Link înscriere eveniment: https://forms.office.com/r/BBGY57RwZB

 

Despre BNI

BNI – Business Networking International este poate cea mai mare rețea de business networking din lume. A fost creată de antreprenorul american Ivan Minser în anul 1985 și filosofia sa are la bază schimbul de referințe. 

BNI este o organizație care sprijină afacerile să crească. Platforma oferă membrilor săi mediul potrivit, training și suport pentru a construi relații de încredere care să genereze combustibilul potrivit pentru ca fiecare membru să-și crească afacerea. Datorită referințelor primite în cadrul BNI, fiecare membru își dezvoltă în mod semnificativ, an de an, afacerile. În anul 2021, BNI Romania și-a ajutat membrii să genereze venituri de peste 9,1 milioane EUR.

Grupul Just BNI Brașov a fost lansat în 1 iunie 2019 și a desfășurat activități de business fără întrerupere până în prezent. Include 25 de membrii din diverse arii de business, care se întâlnesc săptămânal, în fiecare marți la Hotel Qosmo, de la 8.30. 

Detalii: https://bni-romania.com/ro-RO/chapterdetail?chapterId=hu3e%2FCGL4Kioj4csb8qRNA%3D%3D&name=Just%20BNI 

Facebook: BNI Brașov – Romania | Brasov | Facebook

 

Contact comunicare media:

Coordonator PR Just BNI: Cătălina Rațiu, 0757818111, catalina.ratiu@dalisticteam.com

 

Inapoi