Evenimente

Centenarul Nasterii lui Shri Mataji Nirmala Devi, fondatoarea Sahaja Yoga

21 martie 2023 este o zi emblematica pentru Centrul Cultural Nirmala din Brasov dar si pentru toti sahaja yoghinii din toata lumea.
Aceasta data prilejuieste celebrarea a 100 de ani de la nasterea personalitatii marcante a lui Shri Mataji Nirmala Devi, fondatoarea metodei de Realizare a Sinelui, denumita Sahaja Yoga.
„Nu puteti cunoaste sensul vietii pana cand nu sunteti conectati la puterea care v-a creat” spunea creatoarea acestei cai spirituale.
În traducere liberă, Sahaja Yoga înseamnă Uniune Spontană (Sahaja: înnăscut, spontan). Uniune între individ și universul înconjurător sau armonia, comunicarea între individ și univers.


Shri Mataji Nirmala Devi si-a implinit misiunea printr-o viață dedicată Umanității.
Timp de mai bine de patruzeci de ani, ea a călătorit în întreaga lume, oferind conferințe gratuite și experiența de realizare a Sinelui tuturor, indiferent de rasă, religie sau circumstanță.
Ea nu numai că a permis oamenilor să transmită această experiență valoroasă altora, dar i-a învățat și tehnica de meditație necesară pentru a o susține, cunoscută sub numele de Sahaja Yoga.
Echilibrul interior și reducerea stresului care însoțesc practica Sahaja Yoga au ajutat deja sute de mii de oameni din întreaga lume.
Este foarte dificil, dacă nu imposibil, pentru omul zilelor noastre să iasă din vâltoarea cotidiană și să își dedice timp și energie pentru dobândirea acestei uniuni, cu alte cuvinte, evoluției spirituale.


Cei ce doresc sa-si descopere universul interior prin meditatie, in aceste vremuri provocatoare pe care le experimentam, sunt asteptati sa participe gratuit la sediul Centrului Nirmala din Brasov, Poarta Schei 37.

Sahaja Yoga Brasov – pentru contact dați click pe următoarele link-uri

FACEBOOK – Sahaja Yoga Brasov

Centrul Cultural Nirmala din Brasov 

centrul.nirmala.brasov@gmail.com

 

#21martie2023 #CentrulCulturalNirmala #Brasov #SahajaYoghinii #100deani #ShriMatajiNirmalaDevi #RealizareaSinelui #UniuneSpontana #armonie #comunicare #individ #univers #meditație #echilibruinterior #reducereastres #experientavaloroasa #conferinte gratuite #umanitate #tehnicademediatie

Inapoi