Evenimente

VIDEO – Brasoveanul Nicu Dascălu devine Campion Mondial de Ashihara Karate 2023 în Japonia!

Performanță remarcabilă din partea lui Nicu Dascălu, un karateka desăvârșit originar din Brașov, care a obținut locul 1 și titlul de Campion Mondial la c. Competiția de anvergură, desfășurată în țara de origine a karate-ului, a reunit cei mai talentați practicanți din întreaga lume.

România a fost adusă pe prima treaptă a podiumului în clasamentul pe națiuni, acumulând un impresionant total de 129 de puncte. Acest succes a fost posibil datorită  echipei puternice de karateka români care au concurat la acest eveniment de prestigiu.

Pe lângă titlul de Campion Mondial la Ashihara Karate, Nicu Dascălu este fost campion european Kyokushin si un mentor dedicat și conduce Clubul Sportiv D’IPPON N.S. Ashihara Karate din Brașov, unde formează și pregătește viitori campioni. Peste 200 de copii se antrenează zilnic în cele 7 secții ale clubului, sub îndrumarea sa.

Cu o experiență vastă în domeniul artelor marțiale, Nicu Dascălu a adunat numeroase distincții de-a lungul carierei sale, cum ar fi titlul de prim campion mondial la Ashihara Karate din România și locul 1 la Campionatul Internațional de Knock-Down Kyokushin din Belgia. Pe lângă performanțele sportive, Dascălu se evidențiază și prin spiritul său antreprenorial, organizând evenimente de prestigiu, precum Ashihara Open între 1996 și 1999, Campionatul Național de Ashihara Karate între 2000 și 2003 la Brașov, Campionatul European de Ashihara Karate din 2009, și Campionatele Mondiale care au avut loc în România în 2011, 2013, și în continuare. Acesta este un adevărat exemplu de pasiune, dedicare și succes în lumea artelor marțiale. 🥋🙏🏼❤️🥇

sursa video Facebook – Nicu si Diana Dascalu

Inapoi