Evenimente

Campionatul Armwrestling IFA 2023! Skandenberg

2.1K

Cu mai mult de 100 de sportivi așteptați să participe, Campionatul Armwrestling IFA 2023 este un eveniment deosebit care are loc la sfârșitul acestei săptămâni la Casa de Cultură a Municipiului Codlea. Organizat de Federația Arm Power în colaborare cu Primăria Codlea și Consiliul Local Codlea, acest campionat reprezintă o oportunitate unică pentru pasionații de armwrestling să își testeze abilitățile și să se califice pentru competițiile europene și mondiale ale International Federation of Armwrestling (IFA).

Participanții la Campionatul Armwrestling IFA 2023 vor fi împărțiți în diferite categorii de greutate și nivel de experiență, oferind astfel șansa tuturor sportivilor să se întreacă într-un mediu competitiv adecvat nivelului lor. Se așteaptă ca atmosfera să fie una plină de energie și adrenalină, cu sportivi care vor demonstra forța, tehnicile și abilitățile lor de armwrestling în fața unei audiențe entuziaste.

Acest campionat reprezintă, de asemenea, o oportunitate importantă pentru sportivii care aspiră să reprezinte România la competițiile europene și mondiale organizate de IFA. Câștigătorii din fiecare categorie de greutate se vor califica pentru a participa la aceste competiții, unde vor avea șansa de a concura cu sportivi din alte țări și de a-și demonstra abilitățile pe plan internațional.

Organizatorii evenimentului, Federația Arm Power, în colaborare cu Primăria Codlea și Consiliul Local Codlea, au depus eforturi considerabile pentru a asigura o desfășurare impecabilă a acestui campionat. Aceștia au pus la dispoziție facilități adecvate pentru competiție, precum și reguli clare și echitabile pentru desfășurarea concursului.

Campionatul Armwrestling IFA 2023 reprezintă o oportunitate importantă pentru sportivii de armwrestling din întreaga țară de a se întrece la nivel înalt și de a-și îmbunătăți abilitățile în acest sport extrem de solicitant. Cu numărul mare de participanți și nivelul ridicat al competiției, acest eveniment promite să fie un spectacol captivant și o oportunitate de neuitat pentru toți iubitorii de armwrestling

Inapoi