Stiri

Campionatul Național de Ashihara Karate ediția 2022 are o participare record, de 485 sportivi…

752

„Campionatul National de Ashihara Karate , probele Kata si Kumite eveniment ce a inaugurat Pitesti Arena in zilele de 8- 10 Decembrie, un eveniment ce ne ofera tutror cateva surprize placute ..485 de sportivi , o sala polivalenta inaugurata chiar in momentul deschiderii oficiale a acestui Campionat, autoritati locale implicate in organizare si finantare, premii in bani pentru toti sportivii medaliati , trofee si medalii foarte frumoase, conditii de cazare si masa pentru membrii comisiilor de organizare si arbitrii foarte bune si nu in ultimul rand o Sayonara Party foarte reusita!
Campionatul National din acest an se mai distinge si prin faptul ca reprezinta un test foarte important in drumul nostru catre Japonia 2023 , turneul mondial ce va avea loc in Matsuyama , in noiembrie anul viitor.
Ziua a doua de kumite, ultima de concurs, 10 decembrie o zi speciala pentru mine, deoarece era ziua mea de naștere, pentru asta trebuia sa-mi demonstrezi ca pot , ca voi urca pe podium. Am avut patru lupte, finala fiind punctul de interes, acolo vor sa ajungă toți sportivii. Am ajuns cu mici accidentări “ normal” in finala , întâlnind un sportiv foarte experimentat, multiplu campion ,tânăr cu dorința de a demonstra din nou ce luptător bun și puternic a rămas. Am terminat egal meciul, am avut o repriza de prelungire, acolo unde arbitri au văzut o priza, procedeu interzis, pentru care primești un avertisment . Atât Meciul cat și in prelungiri s -a terminat egal, iar pentru ca am avut un avertisment am pierdut finala. Asta e ! E frumos ca am terminat cu bine, ca am participat , și ca sunt pe drumul cel bun .. drum ce duce la Campionatul Mondial din 2023 Japonia .Acolo unde cu toții trebuie sa avem
dorinta, daruire, pregatire fizica si tehnica foarte buna la cei mai multi dintre participanti, lucruri ce ne fac optimisti !
Vreau sa felicit organizatorii, indeosebi pe cel ce a fost initiatorul acestui proiect si a crezut in el pana in ultimul moment, cu toate emotiile de rigoare, Sensei Mihai Vatafu presedinte al AS CS Ashihara Karate Pitesti, Comisia Nationala de Organizare si pe cea de arbitrii.Bravo si felicitari tuturor sportivilor si antrenorilor la acest eveniment. Vrea sa mulțumesc divinitatii , antrenorului meu și al lotului României Shihan Dan Matusa. Familiei, colegilor, prietenilor pentru susținere și încurajare ! Eu unul , personal, sper la cat mai multe asemenea evenimente!
Eroii AS CS ARES DOJO DM
total 12 medalii (6 aur,2 argint,4 bronz)
Felicitări iubiților sportivi care fac sacrificii si își dedică ani din viață, pentru a performa în acele câteva minute, minute de glorie deplină, care ne umple sufletele de bucurie, și care dăinuie cu respect spiritul și sufletul Artelor Marțiale. OSU!” ‘ – Neluțu Pavelic ,  vice campion proba kumite, OPEN +80 kg

Inapoi