Stiri

Ce lovitură pentru FC Brașov! Echipa a fost exclusă din liga 2.

634

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a dat verdictul: clubul de fotbal FC Brașov nu va putea evolua în noul sezon din Liga 2.

Locul celor de la FC Brașov din Liga 2 va fi ocupat de cei de la Progresul Spartac, formație care a retrogradat la baraj în finalul sezonului trecut din al doilea eșalon fotbalistic din România.

FC Brașov nu poate evolua în Liga 2. TAS a decis

FRF nu le-a acordat ”certificatul de participare” celor de la FC Brașov pentru noul sezon din Liga 2, iar ardelenii au mers și au contestat decizia la TAS.

”Arbitrii” de la Tribunalul de la Lausanne au decis că cei de la FC Brașov nu pot îndeplini condițiile de participare în noul sezon și astfel au menținut decizia celor de la FRF.

”Tribunalul Arbitral al Sportului a emis luni, 7 august, decizia privind neacordarea certificatului pentru participarea în ediția 2023-2024 a Ligii 2 în cazul Asociaţiei Clubul Sportiv Fotbal Club Braşov – Steagul Renaşte.

Apelul clubului a fost respins și decizia comisiilor de licențiere a fost validată. Prin urmare, AFC Progresul 1944 Spartac va evolua în ediția 2023-2024 a Ligii 2.

Federația Română de Fotbal a fost reprezentată de Adrian Stângaciu, manager al departamentului juridic FRF, și de Paul Ciucur, avocat FRF”, a transmis FRF, pe site-ul oficial.

Inapoi