Stiri

Cel mai mare festival de vin, “Vin la Munte” va reuni la Brașov, peste o sută de producători și peste o mie de vinuri!

În weekendul 8-9 iunie 2024, Festivalul Vin la Munte se reunește la Hotel Kronwell, pentru cea de-a șaptea ediție. Ca de fiecare dată, va fi un festival al gustului și aromelor iar iubitorii de vin vor avea ocazia să deguste vinuri premium la Brașov.

La festival cei prezenți vor putea descoperi peste o mie de vinuri, din cele mai recente recolte, alături de ediții consacrate, din toate zonele viticole din România, dar și din Macedonia de Nord, Moldova, Italia, Franța, Spania, Portugalia, Ungaria, Austria, Australia, SUA și Noua Zeelandă.

Astăzi, la Brașov, a avut loc conferința de presă a evenimentului, la care a fost prezent maestrul somelier Daniel Bichir. Întreaga conferință poate fi urmărită aici.

 

La Festivalul Vin la Munte vor avea loc lansări de carte, dar și lansări oficiale de noi etichete. De asemenea, în zilele de festival, iubitorii licorii bahice vor descoperi vinurile premiate în preziua festivalului, în cadrul tradiționalului Concurs Vin la Munte.

 

Festivalul de la Brașov, Vin la Munte, este un bun prilej pentru aprofundarea cunoștințelor despre lumea vinului și nu numai, oferind oportunitatea participării la masterclass-uri. Trei asemenea evenimente sunt deja confirmate până la acest moment: Iustin Urucu, oenolog Vinarte/IUSO – Vinurile Olteniei; Roberto Pieroni, Crama Delta Dunării/La Sapata – Vinurile bio din Delta Dunării; Trabucuri premium și superpremium cu Dorin Chițiba.

 

Festivalul Vin la Munte este organizat de Le Sommelier Depot, compania cu cel mai divers portofoliu de vinuri din România, în parteneriat cu Selgros, Țiriac Auto, Design for Your Business, Dragon Star Courier.

 

Programul Festivalului Vin la Munte:

Sâmbătă, 8 iunie: 13.00 – 21.00
Duminică, 9 iunie: 14.00 – 18.00

Puteți descoperi lista completă a expozanților și partenerilor, precum și acces la bilete pe site-ul evenimentului, www.vinlamunte.ro și pe platforma https://www.bilet.ro/.

Inapoi