Stiri

CFR: Circulaţie feroviară oprită temporar în judeţul Braşov, din cauza unui deranjament provocat de o autobasculantă

172

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA anunţă, luni, că traficul feroviar este oprit între staţiile Apaţa şi Augustin, judeţul Braşov, unde se intervine cu drezina pantograf pentru remedierea unui deranjament la sistemul de alimentare cu energie electrică, provocat de o autobasculantă care circula în zona şantierului de lucrări, deschis pe firul I.

 

Potrivit CFR, din primele informaţii transmise de la faţa locului, de către personalul feroviar al SRCF Braşov, o autobasculantă, care aparţine contructorului ce desfăşoară lucrări de reabilitare pe firul I, a lovit un stâlp de susţinere şi a avariat inclusiv componentele sistemului de alimentare cu energie electrică a liniei de contact de pe firul II.

 

”Personalul de specialitate al Regionalei CF Braşov se află la faţă locului şi intervine cu drezina pantograf pentru reparaţii, înlocuire componente avariate şi remedierea deranjamentului, iar timpul estimat pentru finalizarea operaţiunilor şi repunerea sub tensiune a liniei de contact de pe firul II (firul I fiind închis pentru lucrări de reabilitare) este de circa 2 ore”, a transmis CFR.

 

Compania menţionează că, până la finalizarea intervenţiilor şi retragerea drezinei pantograf din linie curentă, următoarele 3 trenuri de călători IR 1734 (Cluj Napoca – Bucureşti Nord), IC 531 (Bucureşti Nord – Cluj Napoca) şi R 3503 (Braşov – Mediaş) sunt oprite temporar în staţiile Racoş, respectiv Feldioara.

 

În circulaţie la această oră, dar cu estimare staţionare temporară până la finalizarea lucrărilor de intervenţie, sunt şi trenurile R 3533 (Braşov – Mediaş) şi R 3536 (Mediaş – Braşov).

Inapoi