Evenimente

Cină caritabilă pentru oamenii fără posibilități, la Brașov

1.4K

Chefi celebri din România s-au reunit, la Brașov, pentru a pregăti o „Cină cu folos”. Peste 580 de persoane au ”gustat din rai” și au făcut donații pentru a le asigura masa celor 450 de suflete care, de acum, vor avea și mai multă certitudine că cineva se gândește la ei, că sunt văzuți, înțeleși și nejudecați.

Pentru câteva ore, cei prezenți s-au bucurat de bucate alese gătite de către chefi inscusiți veniți din toate colțurile lumii. Împreună au avut un țel comun: binele beneficiarilor ce fac parte din familia fundației ,,Bucuria Darului’’.

Evenimentul s-a aflat la cea de-a doua ediţie şi a fost iniţiat de chef Amedeo Drosu care a chemat alături de el alţi 10 bucătari faimoşi pentru a pregăti o cină specială. Și cum nimic nu este întâmplător, chef Amedeo a gătit pentru cei prezenți cu scopul de ajuta sufletele fără sprijin, chiar de ziua lui.

Așa cum a spus și el,, Cina cu folos’’ a fost cel mai mare dar pe care viața i l-a putut oferi. Un astfel de eveniment se dorește a fi o tradiție la Brașov.

Nu mai puțin de 450 de suflete beneficiază zilnic de sprijinul Fundației „Bucuria Darului”. Vorbim de oameni ai străzii, dar și de copii care provin din familii sărmane sau bătrâni cu pensii foarte mici.

Anul trecut, miza evenimentului ”Cina cu folos” a fost o excursie la Brașov pentru 30 de copii din Oituz. A fost pentru prima dată în viața lor când micuții au ieșit din localitatea natală.

VIDEO – Cina cu folos!

Inapoi