Evenimente

CODLEA SONG FEST: Festivalul Național de Muzică pentru copii și adolescenți revine în martie 2023!

991

În data de 25 martie 2023, la Casa de Cultură a Municipiului Codlea va avea loc a III-a ediție a Festivalului Național de Muzică pentru copii și adolescenți – CODLEA SONG FEST. Scopul evenimentului este de a descoperi și promova tinerii talentați si muzicia specifică vârstei lor, de a dezvolta spiritul de competiție și corectitudine între tinerii de vârste apropiate și de a promova dragostea pentru artă. Acesta este, de asemenea, o formă de educație prin muzică, de dezvoltare a imaginației, a simțului estetic, a bunului gust și de a cunoaște și respecta valorile acestui gen.

CODLEA SONG FEST se dorește a fi o modalitate de promovare și stimulare a muzicii ușoare în rândul tinerelor talente, precum și readucerea în atenția publicului a celor mai valoroase creații muzicale din componistica românească și internațională. Juriul este format din personalități ale muzicii ușoare românești și va fi prezidat de un profesionist de renume. Evenimentul este așteptat cu mare interes de către iubitorii de muzică și de către tinerii talentați.

Nu ratați ocazia de a asista la un eveniment deosebit și de a-i susține pe cei mai talentați copii și adolescenți! Participarea la CODLEA SONG FEST este gratuită și deschisă publicului larg. Veniți să fiți martorii unor momente muzicale de neuitat și să îi susțineți pe cei mai talentați tineri din România!

Festivalul Național de Muzică pentru copii și adolescenți, CODLEA SONG FEST, muzică pop, educație prin muzică, talent, competiție, promovare, juriu, rețele de socializare, eveniment gratuit.

Inapoi