Stiri

Comunicat PMFBV – Referitor la știrea ” Percheziţii într-un dosar de obținere ilegală de fonduri” postată pe site- ul Poliţiei Române la

369

Referitor la știrea ” Percheziţii într-un dosar de obținere ilegală de fonduri” postată pe site- ul Poliţiei Române la:

https://www.politiaromana.ro/ro/stiri/perchezitii-intr-un-dosar-de-obtinere-ilegala-de-fonduri vă transmitem următorul:

COMUNICAT

În urma discuțiilor purtate cu colegii, la care s-a efectuat perchezițiile, reiese că unii colegi nici măcar nu au avut contracte de monitorizare cu Casa de Asigurări de Sănătate Braşov, adică au prestat aceste servicii GRATUIT, fără a deconta bani de la Casa de Asigurări de Sănătate Braşov. Ţinând cont de afirmaţiile colegilor, care nu au decontat nici un leu pe aceste servicii, considerăm această acţiune drept un prejudiciu de imagine aduse întregii comunități de medicina de familie. Totodată precizăm faptul că, medicii de familie, care au fost supuşi percheziţiei, având contract pentru monitorizare cu CAS BV, au pus la dispoziție anchetatorilor toate înscrisurile solicitate, justificând activitatea medicală din perioada pandemiei.

Reamintim faptul că, majoritatea medicilor de familie din județul Braşov au oferit servicii medicale de monitorizare gratuit la orice oră din zi sau noapte, fără a aștepta vre-o remunerare, au făcut-o din empatie pentru pacienţi, pe întreaga perioadă a pandemiei.

Patronatul Medicilor de Familie Braşov nu a susținut și nu va susține practici de fraudare în nici un fel în munca medicului de familie, dar nu putem trece cu vederea nici generalizările și nici afectarea pe nedrept a imaginii de medic, obținută prin muncă și dedicație faţă de pacienţii noştri.

Bordul Director PMFBV

PATRONATUL MEDICILOR DE FAMILIE BRAŞOV

 

 

Inapoi