Evenimente

Concert extraordinar la Biserica Neagră – Brașov

1.5K
  • Afis Concert orga Biserica Neagra Brasov
  • Afis Concert orga Biserica Neagra Brasov

– sâmbăta 9 octombrie

Concert Extraordinar la Biserica Neagră cu E.S. Arthur Mattli

Comunitatea Bisericii Negre, Primăria Brașov, Școala de Restauratori de Orgi din Hărman și Spitalul Sf. Constantin Brașov vă invită în ziua de 09.10.2021 la un concert de gală în onoarea Profesorului Christophe Iselin de la Spitalul Cantonal din Geneva, proaspăt Cetățean de Onoare al Brașovului, cu participarea extraordinară a Excelenței Sale Ambasadorul Elveției la București Arthur Mattli.

Accesul se va face pe baza certificatului verde. Fondurile colectate din vânzarea de bilete vor fi donate singurei Școli de Restaurare Orgi din România, înființată la Hărman, de Ferdinand Stemmer și Barbara Dutli.

Ineditul evenimentului constă în faptul că principalii soliști vor fi: Profesorul Iselin – profesor de Urologie, pionier al chirurgiei robotice și E. S. Ambasadorul Elveției în România Arthur Mattli.

Costul unui bilet este de 20 lei, iar copiii până în 18 ani vor beneficia de gratuitate. Biletele se pot achiziționa de la casa de bilete aflată în incinta magazinului INSPIRATIO sau online de aici:   

Afis Concert orga Biserica Neagra Brasov

Afis Concert Biserica Neagra Brasov

Inapoi