Stiri

Foto – copacii căzuți in urma ninsorilor abundente

319

În urma ninsorii abundente care a lovit orașul în ultimele zile, municipalitatea a intervenit prompt pentru a îndepărta zăpada și a preveni orice pericol pentru cetățeni. Echipele municipalității și ale operatorului cu care Primăria are contract pentru întreținerea de zone verzi au intervenit în peste 40 de zone afectate, fiind îndepărtați peste 50 de arbori și crengi de mari dimensiuni.

Potrivit unor surse oficiale, în această dimineață, echipele continuă să acționeze în interiorul cartierelor și răspund sesizărilor primite, conform estimărilor fiind vorba de alte câteva zeci de intervenții. În plus, municipalitatea a format echipe specializate care verifică pe teren arborii și arbuștii foarte încărcați, în pericol să se rupă, și îndepărtează zăpada pentru a preveni orice incident neplăcut.

Această acțiune rapidă și eficientă a municipalității a fost salutată de locuitorii orașului, care au apreciat intervenția promptă și efortul depus pentru a asigura siguranța și confortul lor în această perioadă dificilă. În același timp, autoritățile locale îi îndeamnă pe cetățeni să fie vigilenți și să raporteze orice situație de urgență

Inapoi