Stiri

Corul de Copii UNISON – Seniorii, un succes binemeritat în premiera operei „Carmen” de Georges Bizet!

1.2K

Corul de Copii UNISON a avut o apariție deosebită în premiera operei „Carmen” de Georges Bizet, desfășurată pe scena Operei Brașov. Acest eveniment reprezintă o realizare remarcabilă pentru tinerii artișt, confirmându-le talentul și dedicarea față de muzică.

Dirijorul și coordonatorul corului, George Dumitrașcu, a pregătit cu meticulozitate și pasiune copiii pentru această interpretare complexă.

Interpretarea corului în opera „Carmen” a fost apreciată de public și de critici. Prin prestația lor impresionantă, membrii corului UNISON au contribuit în mod substanțial la reușita acestei premiere remarcabile.

Colaborarea cu Opera Brașov în cadrul acestei producții a fost una fructuoasă și benefică pentru ambele părți implicate. Corul de Copii UNISON a avut ocazia de a învăța și de a se dezvolta alături de soliști talentați și de a lucra într-o echipă profesionistă de artiști de renume. La rândul lor, Opera Brașov a beneficiat de energia și pasiunea aduse de copii în interpretarea acestei opere clasice.

Felicitări, Corul de Copii UNISON, pentru reușita voastră excepțională în premiera operei „Carmen” și mulțumim Operei Brașov pentru sprijinul și colaborarea frumoasă în acest proiect muzical deosebit!

#corulunison #operabrasov #Carmen #operaclasica #talentmuzical #copiiartiști #arteșicultură

Inapoi