Stiri

Corul de Copii Unison și Corul Unison Transilvania încântă publicul cu patru concerte în aer liber în luna iunie 2024

610

 

26 iunie 2024 – În luna iunie, locuitorii și turiștii din județul Brașov au ocazia de a se bucura de o serie de concerte în aer liber susținute de Corul de Copii Unison – seniorii și Corul Unison Transilvania, sub bagheta dirijorului George Dumitrașcu.

Primele două concerte din această serie au avut deja loc la Codlea și Ghimbav, reușind să atragă un public numeros și entuziast. Următorul concert va avea loc la Cetatea Făgăraș, pe 29 iunie 2024, începând cu ora 18.00. Acesta promite să fie un eveniment deosebit, desfășurat într-un cadru istoric impresionant.

Ultimul concert al seriei se va desfășura la Biserica Evanghelică Fortificată din Viscri, pe 30 iunie, tot de la ora 18.00. Acest eveniment va încheia seria de spectacole, combinând armoniile corale cu frumusețea autentică a bisericii fortificate.

Dirijorul George Dumitrașcu a declarat că aceste concerte reprezintă o oportunitate minunată de a aduce muzica corală mai aproape de comunitate, într-un mod accesibil și plăcut, și de a valorifica patrimoniul cultural și istoric al zonei.

Publicul este invitat să participe în număr cât mai mare la aceste evenimente, pentru a susține tinerii artiști și pentru a se bucura de momente deosebite de muzică și cultură.

Inapoi