Stiri

DAN AIR anunță că NU va mai opera zboruri de pe Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav

1.2K

Dan Air renunță la zborurile de pe Aeroportul de la Ghimbav și își mută operațiunile la Bacău.

„Dragi pasageri,

✈️Am fost nevoiți să luăm o decizie care vă va afecta pe mulți dintre voi. Aeroportul Internațional Brașov a prelungit actualul program, 7:00-19:00, până pe 15 ianuarie 2024.

Orarul redus de funcționare al aeroportului și lipsa dotărilor corespunzătoare ne-au pus de multe ori în situația de a ateriza în alte orașe, lucru care a produs întârzieri și mult disconfort pentru voi, pasagerii. Știm cât de greu a fost să vă prelungiți călătoriile cu câteva ore în plus, să așteptați în aeroporturi sau să ratați evenimente importante, chiar dacă noi ne-am asigurat, pe cheltuiala noastră, că vă aducem în siguranță la destinație.

➡️Așadar, din data de 13 noiembrie, cursele de la Brașov se vor opera conform programului, cu decolare și aterizare de pe Aeroportul Bacău, urmând ca, din 11 decembrie, să mutăm complet operațiunile pe Aeroportul din Bacău.

Colegii noștri se ocupă deja să vă ofere cele mai bune modalități de călătorie pentru perioada de tranziție. Vă vom asigura transfer gratuit Bacău-Brașov și retur în ziua zborului.

Puteți completa formularul dedicat de pe danair.ro/contact

Ne dorim să vă recâștigăm încrederea și să vă urăm cât de curând “Bun venit la bordul aeronavelor noastre!” pentru că susținem dreptul fiecărui pasager de a se bucura de călătorii confortabile și de a circula facil în orice colț al lumii.

Cu respect,
Matt Ian DAVID
CEO compania DAN AIR ✈️🇷🇴”

Sursa Facebook- Dan Air

Inapoi