Stiri

Daniel Bichir, despre Festivalul Internațional „VIN LA MUNTE” editia a VI-a.

În perioada 01-02 Aprilie 2023, va avea loc la Hotel Qosmo din Brașov, Festivalul Internațional „VIN LA MUNTE”. Acest festival va fi o oportunitate perfectă de a explora cele mai bune vinuri din Romania dar si din întreaga lume. În cadrul festivalului, vor fi prezentate diverse activități, cum ar fi prezentarea de crame boutique, lansări de carte, expoziții de tablouri cu tematica ”vin”, dar și masterclass-uri interactive pe diferite teme, inclusiv unul despre trabucuri și două masterclass-uri cu cei mai buni vinificatori din România
Organizatorul evenimentului, Daniel Bichir, a declarat că toate cramele prezente la târg sunt din domeniul top, nimeni nefiind autorizat să aducă vinuri alimentare sau ieftine. Se așteaptă la o participare de aproximativ 2.500 de persoane.
Prețul pentru o zi de acces la târg este de 60 de lei, iar prețul de participare pentru ambele zile este de 100 de lei.
În concluzie, dacă sunteți un iubitor de vinuri, Festivalul Internațional „VIN LA MUNTE” este evenimentul perfect pentru dumneavoastră. Vizionare plăcută tuturor celor care participă!
Biletele pot fi achiziționate prin site-ul www.vinlamunte.ro
Festivalul va avea loc în perioada 01-02 Aprilie 2023 la Hotel Qosmo din Brașov.
Așadar, nu uitați să marcați în calendar și să vă pregătiți să gustați cele mai bune vinuri și să vă distrați la cel mai bun festival de vinuri din regiune!
Armonie în vin și ne vedem acolo!
Inapoi