Evenimente

David Stephan și Sophi Melnic de la Pro Dance Studio din Brașov au obținut o performanță excepțională la WDSF World Championship.

361

Pro Dance Studio din Brașov aduce onoare și mândrie în oraș cu performanțele excepționale ale dansatorilor săi la concursul internațional WDSF (World DanceSport Federation)  desfășurat la Brno, Republica Cehă pe 8 octombrie 2023.

Brașovenii David Stephan și Sophi Melnic de la Pro Dance Studio au reprezentat cu succes România în competiția de dans sportiv WDSF World Championship, învingând obstacolele și „luptând” cu pasiune timp de 10 ore pe ringul de dans. Cu mândrie putem spune că Furnica David Stefan și Sophi Melnic au ajuns în finala competiției internaționale.

Acești dansatori talentați au ocupat locul 5 în clasamentul final al categoriei lor. Această performanță remarcabilă demonstrează că Brașovul are dansatori de excepție care pot concura la cel mai înalt nivel internațional.

Pentru cei doi participanți, Furnica David Stefan și Sophi Melnic, locul 5 obținut în această competiție reprezintă o recompensă binemeritată pentru eforturile lor și pasiunea lor pentru dans. Această victorie îi motivează să continue să-și dezvolte abilitățile și să își reprezinte cu mândrie țara și orașul în competițiile viitoare.

În cadrul unui interviu recent, Iona Mihalcea, antrenoarea Pro Dance Studio, a subliniat importanța competiției WDSF  de la Brno pentru echipa sa și pentru Brașov în ansamblu. Ea a declarat: „Această competiție a reprezentat o provocare extraordinară pentru noi, dar și o oportunitate unică de a ne măsura cu cei mai buni dansatori din întreaga lume.”

Iona Mihalcea a continuat: „Locul obținut de Furnica David Stefan și Sophi Melnic a fost un motiv de mândrie pentru noi toți. Acest rezultat ne arată că munca și devotamentul depuse în sala noastră de dans dau roade și că suntem în măsură să concurăm la nivel internațional. Competițiile ca aceasta reprezintă o sursă de inspirație pentru fiecare dintre noi, iar experiența acumulată ne va ajuta să continuăm să ne perfecționăm.”

Astfel, competițiile de dans nu sunt doar momente de testare a abilităților, ci și o oportunitate de ase dezvolta pentru dansatorii de la Pro Dance Studio, sub îndrumarea dedicată a antrenoarei lor, Iona Mihalcea.

Felicitări lui Furnica David Stefan și Sophi Melnic pentru această realizare remarcabilă și pentru modul în care au reprezentat Brașovul și România în competiția WDSF World Championship!

Mulțumiri Primăriei Municipiului Brașov pentru susținerea proiectului „Excelență prin Antrenament: Participarea la Competiții Internaționale și Dezvoltarea Abilităților Sportivilor”, desfășurat în perioada 08.06.2023 – 08.11.2023. Apreciem sprijinul acordat de către autoritățile locale în promovarea excelenței sportive și dezvoltarea talentelor în comunitatea noastră.

🥇💃🕺 #WDSF #Dance #WorldChampionship #DansSportiv #Brașov #ProDanceStudio #CursuriDeDans

Inapoi