Stiri

Descoperind frumusețea lumii prin ochii pasionaților de călătorii…

991

În mijlocul unei realități în care veștile negative adesea domină, este important să aruncăm o privire și asupra lucrurilor bune care se întâmplă în România. Printre acestea, se numără și povestea fascinantă a Alexandrei Sîrbu, o tânără pasionată de călătorii și aventură, care și-a construit un renume în industria turismului și a comunicării sociale. La doar 25 de ani, Alexandra a devenit parte din echipa Discovery TravelCast, alături de o echipă de profesioniști talentați.

Recent, Alexandra și echipa sa au avut o experiență captivantă în Turcia, unde au explorat regiunea Caria, o zonă puțin cunoscută de români, dar plină de istorie și emoție. Împreună cu alți 10 bloggeri și vloggeri renumiți, au realizat filmări pentru proiectul „Bradul Turcia 2023-2024”, aducând în prim-plan frumusețea și bogăția culturală a acestei regiuni mai puțin explorate.

Alexandra a avut ocazia să călătorească recent în Paris, Dubai și Abu Dhabi, împreună cu echipa ei și coordonatorul lor, Razvan Bujdoiu. Această experiență a inclus vizitarea unor locații prestigioase precum Muzeul Luvru, Palatul Elisee, Burj Al Arab, Burj Khalifa și chiar Ambasada României. Prin intermediul canalelor lor de social media cu peste 450.000 de urmăritori, echipa Discovery TravelCast a oferit publicului o perspectivă captivantă asupra acestor destinații de top.

În anul 2023, echipa are planificate filmări în Emiratele Arabe Unite, Iordania, Israel, Turcia și Italia, iar colaborările cu modele internaționale precum Andreea Elena sau Coralia Daciu aduc un plus de valoare proiectelor lor. Prin pasiunea lor și munca lor dedicată, echipa Discovery TravelCast a obținut o recunoaștere crescândă, iar recent li s-au alăturat Ruben Știr, Gabriel Zărnescu și Bogdan Apostu, personalități cunoscute în domeniul călătoriilor și aventurii. Această extindere a echipei a adus proiectului o nouă direcție dinamică și o energie pozitivă.

De remarcat este sprijinul acordat echipei Discovery TravelCastde catr3 branduri de renume, printre care si Agenția Tour Operatoare Chef de Ducă. Aceste colaborări evidențiază importanța și recunoașterea pe care proiectul le-a obținut în industrie.

 

Inapoi