Evenimente

Dezbatere și Lansare de Carte: „Iubim sau ne mintim?” cu Andrei Vulpescu la Hotel Aro Palace, Brașov

612

UPDATE – ” Dragi prieteni, din motive obiective ma vad nevoit sa aman intalnirea programata pe 13 octombrie la Brasov. Imi cer scuze pentru disconfortul produs si sper sa anunt cat de curand o data probabila la care ne vom vedea. Multumesc!” – Andrei Bogdan Vulpescu

Vă invităm să marcați data de 13 octombrie 2023 în calendar pentru un eveniment cu totul special.

Tema evenimentului este una care cu siguranță stârnește curiozitatea: „Iubim sau ne mintim?” Într-o societate din ce în ce mai complexă, în care relațiile interpersonale evoluează constant, această întrebare devine crucială pentru fiecare dintre noi.

Evenimentul va avea loc la Hotel Aro Palace, în Salonul Alb, cu începere de la ora 19:00 și veți avea ocazia de a participa la o dezbatere despre secretele cuplurilor inteligente și despre starea actuală a relațiilor. Dar surprizele nu se opresc aici! Andrei Vulpescu va lansa și cartea cu titlul evocativ „Iubim sau ne mintim?”, iar fiecare bilet cumpărat pentru eveniment include și o copie semnată a cărții.

Biletele pot fi achiziționate atât online, accesând linkul disponibil pe pagina evenimentului, cât și direct la fața locului. Prețul unui bilet este de 100 lei și reprezintă o oportunitate unică de a lua parte la această experiență intelectuală și emoțională.

În cadrul dezbaterii, veți avea șansa de a adresa întrebări direct autorului și de a primi răspunsuri la dilemele voastre. Este o ocazie de a învăța și de a reflecta asupra complexității iubirii și a relațiilor umane în lumea modernă.

Pentru achiziționarea biletelor și mai multe informații, accesați acest link

 

Inapoi