Evenimente

Galerie foto – Dezbaterea „România – Prezent și Viitor”

1.1K

După un eveniment de excepție, dezbaterea „România – Prezent și Viitor” desfășurată în sala de conferințe a Hotelului Fenyő din Miercurea Ciuc, Redacția Cotidianul și Grupul de inițiativă „România cetățenilor” aduc un sincer mulțumesc tuturor participanților și publicului numeros atât din oraș, cât și celor care au urmărit evenimentul online.

Evenimentul s-a bucurat de prezența unui panel impresionant de vorbitori, printre care se numără Cornel Nistorescu, Mircea Coșea, Andrei Marga, Petrișor Peiu, Gheorghe Piperea, Adrian Severin, Alfred Bulai, Ilie Șerbănescu, Octavian Știreanu, Adrian Gorun, Adrian Graur, Eugen Rădulescu, Mihai Șolea, Dumitru Miron, Gabriel Marinescu, Nicolae Țăranu, Norica Nicolai, Pavel Suian, Ștefan Băişanu, Cătălin Croitoru, Claudiu Dăbău, Aurelian Pavelescu, George Niculescu, Valentin Florea, Adrian Naidin, Gheorghe Gorun, Constantin Brătianu, Gheorghe Rădulescu, Ioan Corbu. Contribuția fiecărui vorbitor a adus o perspectivă valoroasă la dezbaterile despre viitorul țării.

Ne exprimăm recunoștința față de toți cei care au urmărit evenimentul online, contribuind astfel la extinderea dialogului și la implicarea unui public divers în discuțiile despre viitorul României. Interesul manifestat și întrebările adresate online au adăugat o dimensiune interactivă și inclusivă întregii dezbateri.

Mulțumim publicului dinamic și participativ din Miercurea Ciuc pentru prezența lor numeroasă la acest eveniment de importanță civică. Implicarea voastră a contribuit la atmosfera vibrantă și la diversitatea opiniilor exprimate.

Această dezbatere nu reprezintă doar un eveniment izolat, ci un pas înainte în dialogul cetățenesc. Redacția Cotidianul și Grupul „România cetățenilor” își exprimă dorința de a continua acest dialog și de a implica cât mai mulți cetățeni în discuțiile despre viitorul țării.

Mulțumim tuturor pentru participare și interesul acordat acestui eveniment semnificativ pentru comunitatea noastră!

Inapoi