Evenimente

Digitalizarea, cheia operării eficiente în industria hotelieră

Joi, 20 aprilie 2023, hotelul B THE HOTEL din Sfântu Gheorghe a găzduit evenimentul „Digitalizarea, cheia operării eficiente în industria hotelieră”.

Tema evenimentului a fost explorarea modului în care digitalizarea poate îmbunătăți eficiența operațiunilor din industria hotelieră. Au fost prezentate studii de caz și exemple de bune practici în digitalizarea proceselor, precum și tehnologii și soluții actuale.

Prezentările au început la ora 14:00 și au durat o oră și 45 de minute. Au fost prezentate de către speakeri cu experiență din industria hotelieră și IT&C, precum Alecsandru-Ionuț Blându, Managing Partner la Kronstadt Hospitality Expert, Bogdan Blinda, Regional Sales Manager la Philips Professional Display Solutions și Adrian Crișan, General Manager la Tesaco.

După o pauză de cafea între orele 14:45 și 15:00, prezentările au continuat cu intervențiile lui Eduard Rezeanu, Director General la Multisoft, Ștefan Dobârceanu, General Manager la Resio Electronic și Cătălin Ivan, General Manager la saltelehoteliere.ro.

Evenimentul s-a încheiat cu un cocktail unde invitații au putut discuta liber și face networking, o oportunitate excelentă pentru a întâlni și a face schimb de idei cu specialiști din industria hotelieră.

În concluzie, evenimentul „Digitalizarea, cheia operării eficiente în industria hotelieră” organizat de hotelul B THE HOTEL din Sfântu Gheorghe a fost un succes, cu discuții interesante și dezbateri constructive despre digitalizarea în industria hotelieră.

Inapoi