Stiri

Dino Parc Râșnov, în topul celor mai iubite și vizitate locuri din România

296

După ce a câștigat în luna mai a acestui an titlul de Destinația Anului la categoria Parcuri de Distracție și Aventură, Dino Parc Râșnov a înregistrat cele mai multe voturi din partea publicului primind și titlu de Marele Câștigător al Premiului Telespectatorilor. Sâmbătă, 19 august, în cadrul știrilor Prima TV, a fost anunțat marele câștigător al competiției Destinația Anului 2023, votat de către public din cele nouă destinații finaliste.

Acest premiu îmbogățește palmaresul Dino Parc Râşnov, care este situat în top 50 destinaţii pentru copii şi familii din Europa şi în top 10 cele mai vizitate locuri din România conform Google Maps.

Adrian Apostu, managerul Dino Parc Râșnov a declarat: „mulțumim din nou tuturor celor care ne-au oferit votul lor de încredere. Suntem mândri că am reușit să punem Râșnovul în vârful topului celor mai vizitate destinațiilor turistice din Romînia și sper să ne păstrăm această poziție mult timp de acum. Acest premiu ne dă încrederea că facem bine ceea ce facem și ne încarcă bateriile pentru dezvoltarea altor proiecte excepționale pentru iubitorii de dinozauri și nu numai. Dino Parc Râșnov este Destinația Anului și datorită unei echipe de oameni extrem de dedicați, atenți la ce își doresc cei care ne trec pragul și fără doar și poate este și premiul lor.”

 

Dino Parc Râșnov – un muzeu în aer liber cu peste 120 de dinozauri în mărime naturală

 

Dino Parc Râșnov este cel mai mare parc cu dinozauri din România, dar și din S-E Europei. Cu peste 120 de exemplare realizate în mărime naturală, parcul tematic de la Râșnov este cunoscut drept o bornă turistică și educativă, reușind să atragă anual aproximativ 500.000 de turiști, contribuind la promovarea turistică a zonei, dar și a județului Brașov. Râșnovenii se pot mândri cu un adevărat muzeu în aer liber, toate exponatele și expozițiile din parc fiind atestate științific.

 

Iar vara asta, toți cei care trec pragul parcului se vor putea bucura de trasee de aventură, cinema în aer liber, dar și 9D, laser labirint, ateliere de creație, locuri de joacă pentru copii, trenulețul Dino, de un vulcan care erupe și multe alte activități care se pot găsi pe www.dinoparc.ro.

 

 

Dino Parc Râșnov este cel mai mare parc cu dinozauri din Sud-Estul Europei și un muzeu în aer liber. Are o suprafață de 4 hectare, pe care se întinde un traseu cu peste 120 de dinozauri în mărime naturală și multe activități pentru cei mici și cei mari. Parcul este situat în top 50 destinaţii pentru copii şi familii din Europa şi în top 10 cele mai vizitate locuri din România conform Google Maps. În 2023 a câștigat titlul de Destinația anului la Categoria Parcuri de Distracție și Aventură și Marele Câștigător al Premiului Telespectatorului în competiția națională Destinația Anului.  Informații suplimentare se pot găsi și pe paginile oficiale: www.dinoparc.ro și facebook.com/dinoparcrasnov

 

Destinația Anului este o competiție prezentată de PrimaTV, organizată în parteneriat cu Ministerul Antreprenoriatului și Turismului, Alianța Pentru Turism, Institutul Orașelor Vizionare (IOV), Asociația Cred în România, Federația Industriei Hoteliere din România (FIHR), Federația Asociatiilor de Promovare Turistică din România (FAPT), RoBoost, Urlaub in Rumänien, Academia de Studii Economice București, Asociația Gastro Local și Asociația de Ecoturism din România (AER).

 

Sursa foto: Info Ghid Romania

Inapoi