Stiri

Polițiștii prind din ce în ce mai mulți șoferi drogați la volan.

1.1K

In ultima săptămâna polițiștii au depistat mai mulți șoferi drogați la volanul autoturismelor oprite in trafic.  Exista cazuri în care consumul de substanțe interzise duce la accidente cu urmări grave, iar fenomenul e unul în creștere. Potrivit mai multor surse neoficiale, bărbatul depistat drogat este celebrul vlogger Matei Dima, cunoscut sub numele BRomania. 

„Astăzi, 21 martie 2021, în jurul orei 15.30, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 33 ani, din județul Constanța, care conducea un autoturism pe DN1E, pe raza Stațiunii Râșnov din județul Brașov.

La testarea conducătorului auto cu aparatul DrugTest rezultatul a fost pozitiv. Prin urmare, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a substanței psihoactive în organism.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.” a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov, comisarul Alina Ivan.

foto-Arhiva

Inapoi