Politica

Echipa PNL Codlea: Echilibru și bun simț în Consiliul Local Codlea

311

Dragi codleni,

Suntem în ultima săptămână de campanie electorală și doresc să vă mulțumesc tuturor pentru sprijinul și încrederea acordate echipei liberale până acum. Am avut alături de noi un prieten adevărat al orașului Codlea, un om care face ce spune și care vine în fața oamenilor cu faptele sale. Este vorba despre domnul Adrian Veștea, ministrul dezvoltării și candidatul Partidului Național Liberal pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Brașov.

Am discutat cu cetățenii din Codlea despre viitor, despre echilibru și despre dezvoltarea unitară de care avem atâta nevoie în orașul nostru, în comunitatea noastră. Echipa Partidului Național Liberal Codlea este pregătită să aducă o schimbare semnificativă în administrația locală. Ne dorim să aducem echilibru și să susținem, ca și până acum, proiectele importante ale comunității noastre. Ne dorim să lucrăm eficient și transparent pentru toți codlenii.

Am demonstrat forța și unitatea echipei noastre de-a lungul acestei campanii și vrem ca, în următorul mandat, să ne aducem contribuția într-un mod eficient prin proiecte care să dezvolte orașul nostru. Am venit în fața codlenilor cu un program electoral bine structurat, pe care l-am prezentat pe parcursul întregii campanii. Adevărata echipă liberală din Codlea nu și-a trădat și nu și-a înșelat niciodată electoratul.

Dorim să asigurăm o reprezentare echilibrată în Consiliul Local, unde fiecare voce să fie ascultată și fiecare sector al comunității să prospere. Campania noastră a fost una a bunului simț, orientată spre idei și proiecte concrete, și așa ne dorim să continuăm.

Pe 9 iunie, vă invit să susțineți echipa care poate transforma viziunea noastră în realitate. Haideți să construim împreună un Codlea mai bun, mai conectat și mai modern. Pe 9 iunie, votați PNL, poziția 1 pe buletinele de vot și Marian Popoiu- primar!

Cu încredere și determinare,
Marian Popoiu și Echipa PNL Codlea

*CMF 21240015

 

Inapoi