Stiri

Echipajul brasovean Ionut Zabava – Andrei Toderas prezent la Raliul Harghitei

782

Echipajul brasovean Ionut Zabava – Andrei Toderas prezent la Raliul Harghite

“Speram sa onoram prezenta spectatorilor pe probe cu o evolutie decenta!”

Comprimat si de preocuparile pascale, timpul scurs intre etapa de la Baia Mare si cea de saptamana aceasta de la Odorheiul Secuiesc a fost, pentru echipajul Ionut Zabava – Andrei Toderas, suficient de generos pentru a pune la punct toate detaliile tehnice si administrative, astfel incat, sfarsitul de saptamana sa-i gaseasca pe cei doi brasoveni gata de start. Ajuns la a 40 – a editie, Raliul Harghitei ii provoaca pe Ionut si Andrei la o noua lupta pentru podium in cadrul “Clio Rally 5 Challenge”, dar si pentru o pozitie fruntasa in cadrul clasei RC5.

Ionut Zabava: “Dupa prima etapa, cea de la Baia Mare, unde vremea a fost capricioasa, plecam la Harghita preocupati si de conditiile meteo. Ne dorim sa mergem cat mai precis, fara sa ne asumam riscuri inutile, continuand astfel demersul nostru, inceput anul trecut, de a creste ca echipaj si de a progresa cu fiecare kilometru parcurs. Este un raliu de traditie in Romania, cu probe spectaculoase, foarte tehnice, dar si cu spectatori numerosi, foarte atasati de acest sport, a caror prezenta pe probe speram sa o onoram cu o evolutie decenta.”

Echipajul Ionut Zabava – Andrei Toderas este susținut in 2022 de: Ruris, Castrol Romania, Rubi, ICCO Systems, Content Factory 1, Olin, allmountain.ro.

Inapoi