Stiri

Eveniment unic pentru liceenii și studenții brașoveni

268

Tinerii de la Rotaract Kronstadt organizează un music bingo în 25.05.2024 într-o cafenea din centrul vechi. Evenimentul este destinat liceenilor și studenților.

Rotaract Kronstadt este parte din Rotary Club Brașov. Tinerii de la Rotaract derulează proiecte pentru comunitate, iar de data aceasta aduc în Brașov un concept nou, pe care l-au văzut la Iași anul trecut. Conceptul de Music Bingo este o combinație între bingo și muzică, care a pornit în SUA în Mai 1958, iar de câțiva ani a ajuns și în România. Brașovul sărbătorește 66 de ani de la apariția acestui concept prin organizarea primei ediții locale în data de 25.05.2024.

“Am văzut pentru prima dată conceptul Music Bingo la Iași în Noiembrie 2023, când am participat la o conferință alături de rotaractienii din România și Republica Moldova. Eu și colegii mei din Brașov, ne-am simțit tare bine și am zis ca ar fi fain să organizăm și la Brașov așa ceva.

Toti participanții primesc un bilet cu o listă de melodii, fiecare bilet având altă listă. Evenimentul în sine înseamnă ascultarea unui șir de melodii, iar cel care identifică primul melodiile de pe biletul lui strigă BINGO. Fiecare BINGO este premiat cu unul dintre premiile: vouchere la escape room, obiect (ales de câștigător) realizat la imprimanta 3D, tricouri personalizate cu orice își dorește câștigătorul. Premiile le-am primit ca donații de la parteneri, iar toți banii primiți din bilete îi donăm către proiectul Magazinul Clasei, care luptă cu abandonul școlar la Budila. Un bilet costa 5 lei, iar fiecare participant își poate achiziționa mai multe bilete. Vă așteptăm alături de noi să ne distrăm și să facem o faptă bună!”, a declarat Mădălina Iatan, președintele Rotaract Kronstadt.

 

Cei care doresc să participe sunt invitați să sune la numărul 0724956555 și să își rezerve locul la primul Music Bingo din Brașov.

Inapoi