Evenimente

Festivalul Vin la Munte a atras peste 3500 de vizitatori și a prezentat 753 de etichete de vin

1.1K

Organizatorul Daniel Bichir a declarat că este încântat de modul în care a decurs festivalul „Vin la munte” și le mulțumește tuturor participanților și publicului. Evenimentul a reușit să ofere o experiență unică și a atras peste 3500 de vizitatori, fiind cel mai mare festival de vinuri din ultima perioadă.

Participanții au avut parte de degustări de vinuri din cele mai bune etichete, servite în pahare de cristal, pentru a accentua aroma și gustul vinului. Selgros a oferit un spectacol de cooking show, iar Transilvania Art Gallery a expus tablouri cu tematica vin, realizate de artistul Ovidiu Carpusor.

Uniunea Scriitorilor a organizat două conferințe despre literatura, intitulate „Literatura Brasovului” și „Literatura exilului”, susținute de Vasile Oltean și Daniela Sontică. Organizatorii festivalului au declarat că acesta a fost o reușită și că au primit feedback pozitiv din partea participanților.

Astfel, festivalul „Vin la munte” a fost un succes, oferind participanților o experiență deosebită și prezentând o selecție bogată de vinuri și delicatese gastronomice. Evenimentul a demonstrat interesul crescut pentru vinuri de calitate și a adus laolaltă producători, somelieri și iubitori de vinuri

Inapoi