Stiri

Fly Lili, noua companie aeriană românească, anunță zboruri regulate către München și Stuttgart din Brașov

1.9K

Compania aeriană românească Fly Lili, fondată în 2023, își extinde activitatea prin adăugarea de zboruri regulate către München și Stuttgart din orașul Brașov, în cadrul programului de iarnă 2023/2024. Această mișcare plasează Fly Lili în competiție directă cu compania Dan Air.

Potrivit planurilor actuale, începând din 1 decembrie 2023, Fly Lili va efectua zboruri către Stuttgart în zilele de luni, miercuri și vineri. În plus, de la 2 decembrie 2023, compania va introduce trei zboruri săptămânale către München, programate pentru zilele de marți, joi și sâmbătă. Astfel, Fly Lili își propune să își diversifice portofoliul cu aceste noi rute către Germania.

Fly Lili a fost înființată ca o companie aeriană românească în 2023 și până acum și-a desfășurat în principal activitatea în domeniul serviciilor charter și ACMI. Compania intenționează să extindă operațiunile și către zborurile regulate, cu un accent special pe rutele urbane, inclusiv în Germania. În prezent, flota Fly Lili este compusă dintr-un avion Airbus A319 și trei A320.

Această mișcare strategică a Fly Lili reprezintă o noutate pe piața aeriană din România și oferă pasagerilor din Brașov și din zonele înconjurătoare opțiuni suplimentare pentru călătoriile lor către München și Stuttgart în sezonul de iarnă 2023/2024. Compania intenționează să atragă pasageri prin servicii de calitate și conexiuni eficiente între cele două destinații importante din Germania și orașul Brașov.

De asemenea, Fly Lili își dorește să devină un nume de încredere în industria aviatică din România și să continue să se dezvolte prin adăugarea de noi rute și extinderea flotei în viitorul apropiat.

sursa – aviation direct

Inapoi