Stiri

“Gala FIHR – Viitorul ne aparține” este aproape de start!

601

Pe 16 februarie, Hotelul Kronwell din Brașov, găzduiește cel mai important eveniment din industria ospitalității, și anume “Gala FIHR – Viitorul ne aparține”, un eveniment care va reuni la Brașov, reprezentanți ai industriei ospitalității din întreaga țară, autorități publice, membri FIHR, alți hotelieri interesați de aderarea în FIHR, sponsori și parteneri FIHR.

Brașoveanul Călin Ile, președintele Federației Industriei Hoteliere din România, este de părere că acest eveniment reprezintă o ocazie binemeritată de a pune hotelierii din România la loc de cinste. “Este cel mai important eveniment din an pentru noi cei din industria hotelieră. O ocazie specială să ne revedem, să trăim bucuria de a fi din nou împreună și de a celebra realizările acestei comunități profesionale. Este ziua din an în care hotelierii își arată frumusețea dar și complexitatea profesiei, o ocazie binemeritată de a pune hotelierii la loc de cinste. Devotamentul și respectul pentru comunitatea hotelieră celebrate prin organizarea anuală a acestei gale merită toată atenția, respectul și aprecierea noastră pe care le adresăm fiecăruia dintre partenerii noștri” – Călin Ile, Președinte FIHR – Federația Industriei Hoteliere din România.

Mai multe detalii despre eveniment și înscriere  găsiți pe paginile special create pe rețelele de socializare ale FIHR, Facebook , LinkedIn.

Inapoi