Stiri

Galerie FOTO – Bătaie ca-n Vestul Sălbatic între membrii unei familii de interlopii din Brașov

20.7K

După o urmărire ca in filme, cu viteza mare si mașini de lux, interlopii au oprit autoturismele pe trecerea de pietoni dintre magazinul JYSK/Eliana Mall si Brintex, continuând urmărirea pe jos pana pe rampa complexului comercial,  unii dintre cei urmăriții au intrat in sediul băncii BRD, loc unde scandalul a escaladat transformându-se in bătaie in toata regula, bătaie care a continuat până la apariția Politiei si a Jandarmeriei! Oamenii legii care s-au deplasat la fața locului, i-au identificat pe cei implicați în scandal, astfel cinci persoane au fost conduse la sediul poliției pentru audieri. La fața locului au intervenit medicii SMURD și cei ai Serviciului de Ambulanță. (si o echipa de securitate de la D.O. ) Din spusele martorilor incidentul nu are nici o legătura cu angajații sau complexul Brintex / BRD sau Eliana Mall, cei care au provocat scandalul fac parte dintr-un clan cunoscut de interlopi din jud. Brașov.

„La data de 24 septembrie a.c., în jurul orei 10,10, dispeceratul IPJ Brașov, a fost sesizat prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că în cadrul unei societăți comerciale amplasată pe raza municipiului Brașov, are loc o agresiune fizică.
Echipe mixte formate din polițiști și jandarmi, s-au deplasat la fața locului pt restabilirea ordinii și liniștii publice.
Din primele cercetări efectuate în cauză a rezultat faptul că mai multe persoane s-ar fi agresat fizic.
Un bărbat în vârstă de 60 ani a prmit asistență medicală la fata locului, nefiind necesară transportarea acestuia la spital.
Echipele de intervenție continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a stării de fapt.” – Comisar de poliție Alina-Maria Ivan

UPDATE!

În baza probatoriului administrat în cauză, trei bărbați cu vârste cuprinse între 23 și 29 ani, au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.
Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „lovirea sau alte violențe” și „tulburarea ordinii și liniștii publice”, dosar instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Comisar de poliție Alina-Maria Ivan

 

Inapoi