Evenimente

Galerie Foto – „Magia Crăciunului” aduce bucurie și lumină în inimile locuitorilor Sânpetrului

580

Evenimentul „Magia Crăciunului” aduce bucurie și lumină în inimile locuitorilor Sânpetrului

Într-un cadru festiv desfășurat în curtea magazinului MARKET DYNASTY, s-a desfășurat evenimentul special „Magia Crăciunului,” o ocazie perfectă pentru ca si comunitatea să se adune și să se bucure împreună spiritul sărbătorilor de iarnă. Cu o invitație călduroasă adresată tuturor locuitorilor, organizatorii au pregătit un spectacol diversificat și plin de viață pentru a aduce magia Crăciunului în sufletele oamenilor.

Evenimentul a avut loc Duminică, 17 decembrie, începând cu ora 15:00, oferind participanților ocazia de a se bucura de momente de neuitat alături de familie și prieteni. Atmosfera festivă a fost întregită de prezența unor artiști talentați, care au încântat publicul cu numeroase surprize.

Trupa Dublu Click din Alba Iulia a susținut un spectacol plin de energie, captivând privirile spectatorilor cu talentul lor artistic. Corul „Cantissimo” din Sânpetru a adus armonie în atmosferă, iar „Piticu și Iulia” au împărțit bucurie prin muzica folk și colinde. În plus, un târg de Crăciun a găzduit meșteșugari pasionați din programul „Adoptă un țăran,” oferind participanților ocazia să descopere și să achiziționeze creații unice.

Un moment așteptat cu nerăbdare de cei mici a fost apariția Moșului Crăciun, care a adus zâmbete și bucurie în ochii copiilor și nu numai. Prin gestul său generos, Moș Crăciun a adus cadouri și a creat amintiri magice pentru cei prezenți.

Evenimentul a fost posibil datorită generozității sponsorilor, cu menționarea deosebită a sprijinului oferit de Market DYNASTY, care a contribuit la realizarea acestui moment special pentru comunitate.

Organizatorul evenimentului  viceprimarul comunei Sânpetru, Andrei Măiereanu, a depus eforturi considerabile pentru a crea o experiență de neuitat pentru locuitorii orașului. Într-un scurt interviu acordat, Andrei Măiereanu a subliniat importanța comunității și bucuria adusă de astfel de evenimente în viața oamenilor.

Interviu cu Andrei Măiereanu, viceprimarul Sânpetru:

Reporter Info1TV: Ce v-a inspirat să organizați acest eveniment și cum credeți că acesta contribuie la comunitate?

Andrei Măiereanu: Spiritul sărbătorilor de iarnă aduce oamenii împreună și creează o atmosferă specială în comunitate. Dorința noastră a fost să oferim locuitorilor compunei noastre Sânpetru, un moment de bucurie și magie, unde să se simtă conectați și să se bucure de frumusețea Crăciunului.

Reporter: Cum vedeți implicarea comunității în astfel de evenimente și care credeți că este impactul asupra vieții locale?

Andrei Măiereanu: Implicarea comunității este esențială. Astfel de evenimente nu numai că aduc oamenii împreună, dar și stimulează economia locală prin susținerea meșteșugarilor și comercianților locali. Impactul este profund și, în final, ne unim ca si comunitate.

Reporter: Care a fost momentul cel mai memorabil pentru dumneavoastră în cadrul acestui eveniment?

Andrei Măiereanu: Când am văzut bucuria pe fețele copiilor în momentul în care Moș Crăciun și-a făcut apariția și le-a oferit daruri.  Atunci mi s-a umplut inima de bucurie! 

Evenimentul „Magia Crăciunului” a fost cu adevărat o experiență minunată, aducând bucurie și lumină în inimile locuitorilor Sânpetrului. Organizatorii, împreună cu viceprimarul Andrei Măiereanu, au demonstrat că prin eforturile lor și sprijinul comunității, se pot crea momente de neuitat și tradiții frumoase care vor rămâne în amintirea oamenilor pentru mult timp.

Inapoi