Evenimente

Galerie Foto – Onorăm femeile Brașovului

467

Ieri, 18 mai, în cadrul evenimentului „Onorăm Femeile Brașovului” s-a lansat grupul civic de inițiativă locală „ÎMPREUNĂ, o comunitate pentru femeile Brașovului„. Acesta își propune să creioneze un parteneriat feminin de acțiune civică, care, prin puterea sa numerică, solidaritate, competență și strategie organizatorică, să reprezinte eficient  problemele și cerințele specifice femeilor din zona Brașovului. Grupul are deja 20 de membre, femei cunoscute și apreciate, cu experiențe de valoare în diverse domenii de activitate și cu activități de excepție în viața comunității Brașovului, atât la nivel local cât și de la nivel național.

Inițiatoarea acestui grup și una dintre fondatoare este Elena Belloiu. Aceasta a declarat pentru noi:

Misiunea noastră este să atragem cât mai multe membre și, împreună, să informăm despre aspecte importante, dar puțin cunoscute, publicul și autoritățile locale. Totodată, ne asumăm să contribuim cu idei și soluții pentru provocările semnalate. Este dorința noastră de a atrage membre din ONG-uri, mediul de afaceri și presă, alături de orice femei care sunt implicate civic și au puterea de a aduce o schimbare în județul Brașov.

Profit de ocazie pentru a adresa un mare MULȚUMESC nucleului de oameni alături de care am putut să pornesc acest grup, 11 femei minunate. De asemenea mă bucur pentru că le am alături de mine pe colegele de la “Asociația Femeile se Implică” și pe Radu-Valentin Paul de la “Asociația Brașovul Altfel”.

Invit femeile, care doresc să se implice alături de noi, să ne dea un e-mail la impreunafemeilebrasovului@gmail.com. Mai multe detalii găsiți pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/ImpreunaComunitatePentruFemeileBrasovului.”

Inapoi