Stiri

Grupul de clinici CRONOS MED a ajuns la Brașov

537

Grupul Cronos Med, rețeaua numărul 1 de medicină estetică din România, a achiziționat o clinică la Brașov prin cumpărarea pachetului majoritar de acțiuni Biootika. Această investiție face parte din planul de extindere a grupului în orașe-cheie din întreaga țară și își propune să ofere servicii de medicină estetică și chirurgie estetică în inima Transilvaniei.

Fondatorul Grupului Cronos Med, chirurgul plastician Constantin Stan, a exprimat entuziasmul său cu privire la această investiție și a menționat că aceasta este o extindere importantă, mai mare decât cea de la Iași și că își doresc să ofere servicii de calitate și tehnologie avansată pacienților din Brașov și din regiune.

Investiția la Brașov se ridică la aproximativ 1,5 milioane de euro și este o dovadă a poziției de lider de piață a Grupului Cronos Med. Co Founder & Managing Partner Morphosis Capital, Andrei Gemeneanu, a subliniat că parteneriatul cu Cronos Med se bazează pe performanță medicală recunoscută nu doar la nivel național, ci și la nivel internațional.

Cronos Med este prima clinică privată de medicină estetică din România și din Europa de Est, înființată în 1991 la Bacău de către chirurgul Constantin Stan. Cu 32 de ani de experiență, grupul a dezvoltat clinici în București, Bacău, Iași și acum și la Brașov. În ceea ce privește cifra de afaceri, Grupul Cronos Med reprezintă cea mai mare rețea de clinici de estetică medicală din România.

Clinica Cronos Med Brașov, situată pe strada Zaharia Stancu, numărul 8C, oferă brașovenilor și pacienților din regiune acces la cele mai avansate proceduri estetice faciale și corporale minim invazive, precum și la tehnologie high-end. Cu expertiza sa în domeniul medicinii estetice și chirurgiei plastice, Grupul Cronos Med își propune să ofere servicii de calitate superioară și să fie o prezență puternică în Transilvania.

Extinderea Grupului Cronos Med în orașe precum Brașov demonstrează angajamentul său față de dezvoltarea și inovarea în domeniul medicinii estetice în România și consolidează poziția sa ca lider de piață în industrie. Cu servicii de înaltă calitate și o rețea extinsă de clinici, Cronos Med devine un nume de referință în domeniul medicinii estetice și chirurgiei plastice în țară.

Inapoi